Léder Zoltán belsőépítész mutatta be nekünk legújabb projektjét, egy budai családi házat. A több szintes épület felső két szintje a lakó funkcióknak tesz eleget, míg az alsó szinteken a teljesség igénye nélkül található egy fitneszterem és gépkocsitároló is.

Léder Zoltán vallja, hogy természetes fényből sosem elég, így a nappali két oldalfalának is üvegfelületet adott. A további falak egyikét kőburkolattal és egy biokandallóval látta el, mellé pedig egy óraforgató széfet helyezett. A nappaliban csak magas kategóriájú bútorokat használt, ezek mind ídőtlenek, stílusosak, jó minőségűek, a komfortfokozatuk is kimagasló.

A belsőépítész ezen a szinten helyezett el egy home office-t is, saját fürdőszobával. Ugyanebben a szobában található egy kényelmes ággyá nyitható design kanapé is, aminek segítségével a helyiség vendégszobaként is funkcionálhat.

A felső szinten 3 szoba található hozzájuk tartozó fürdőszobával és gardróbbal. A legnagyobb hálószoba egybenyitható a hozzá tartozó ruhatároló egységgel és fürdőszobával. A térelválasztó ajtók üvegei közé rézszövet van laminálva. Léder Zoltán úgy tervezte meg a kádat, hogy azt a hálószobából is látni lehessen, ezzel egy szoborszerű, hangulati elemet hozott létre. A természetes kő burkolat mintázata nem ismétlődik, a nagyméretű kőlapok fuga nélkül illeszthetőek egymáshoz és a sarkok kialakítása is úgy oldható meg, hogy a végeredmény olyan hatást kelt, mintha az egész egyetlen nagy darabból lenne kifaragva. Ez a kialakítás teszi a kőburkolatot egyedivé és különlegessé.

Léder Zoltán szerint egy családi háznak többnek kell lennie egy jól fotózható ingatlannál, ezért a tervezés alatt mindig szem előtt tartotta, hogy barátságos színekkel és természetes anyagokkal egy olyan életteret hozzon létre, ami stílusos, időtlen és magas szintű életminőséget is biztosít. 

Fedezd fel az Építechture csapata által készített Cikkeket és Videókat.