Médiaajánlat

Design
megvalósítás

és

 

Küldetés

Küldetésünk, hogy bemutassuk a Magyar építészeti és design iparág tervezőinek munkáit, történeteit, tapasztalatait, melyek még inspiráltabbá tehetik az ipart és edukálják a piacot. Célunk nem más, mint emberközpontú és magával ragadó történetek létrehozása.

Hiszünk abban, hogy a jó design, a minőségi termékek és a megbízható szakemberek mindenki számára elérhetőbbé tételével lehetővé válik olyan gyönyörű és fenntartható terek kialakítása, amelyek jövőbeli épített környezetünket a következő generációk számára alakítják.

Tevékenységeink

Több médiumon dolgozva felfedezzük Magyarország építészetét, belső tereit, designját és művészetét.

01.
EPIZÓD GYÁRTÁS

Szerkesztői alapú megközelítésünk erős hitelességet biztosít videótartalmunknak a közönségünk előtt, míg képzett operatőreink, producereink és szerkesztőink a legjobb minőségű videótartalmat készítik el, amely optimalizálható további webes streamelésre és közösségi médiára egyaránt.

02.
SOCIAL

Gyorsan növekvő közösségi média csatornáink rendkívül lekötik a közönséget. Valódi követők, valódi interakciókat indítanak, mi pedig Kérdezünk, témát indítunk. A komment szekciókat 0-24 moderálunk, minden sértő vagy lejárató kommentet szelektálunk. Fizetős közösségi média-lehetőségeket kínálunk szerkesztői, videós együttműködéssel együtt, vagy önállóan.

03.
DIGITÁLIS MAGAZIN

Fedezd fel digitális kiadványainkat, amelyek edukatív cikkeket, termékbemutatókat, funkciókat, kiemelkedő építészeti projekteket és még sok mást tartalmaznak. Az Építechture digitális magazinja lehetősége kínál arra, hogy márkádat, a tervezési és építőipar dinamikusan fejlödő közössége elé helyezd.

Használd az Építechture lebilincselő online platformját projektjeid és termékeid bemutatásához, valamint háztulajdonosok és szakemberekkel való kapcsolatfelvételhez.

04.
ÉPÍTÉSZ ADATBÁZIS

Te egy Építész vagy Belsőépítész iroda vagy, aki szeretné bemutatni referenciáit és szolgáltatásait?
Lépj kapcsolatba a lakástulajdonosok, fejlesztők és ipari szakemberek közönségével, akik építészeti építési és felújítási projekteket hajtanak végre a lakossági és kereskedelmi szektorban. Tudj meg többet arról, hogy az Építechture profil mit jelenthet vállalkozásának.

05.
BANNER ÉS E-MAIL HÍRLEVÉL

Az építészet és design szerelmeseit illetve az iparági szakembereket egyaránt magában foglaló Építechture ritka lehetőséget kínál a piac minden szektorával való kapcsolatfelvételre. Kreatív csapatunk segít elkészíteni a márkája számára leghatékonyabb megjelenési formát.

06.
FOTÓZÁS

Csapatunkat kíváló Fotográfusok alkotják, de kapcsolatban vagyunk sok remek Fotográfussal az ország minden pontján, így a távolság nem okoz akadályt. Az általunk közvetített fotózások automatikus megjelenést kapnak az Építechture weboldalon, a havi magazinban és közösségi felületeinken.

07.
PROJEKT CIKK

Digitális cikk formában megjelenést biztosítunk olyan építészeti projekteknek, amelyek történeteinek bemutatása informatív és inspiráló tartalom lehet a közönségünk számára.

08.
ÉPÍTÉSZETI ÜGYNÖKSÉG

Tudjuk, hogy az építés időigényes és nyomasztó folyamat lehet, ezért az Építechture segít végigvezetni a projekten az álmodozástól egészen a befejezésig. Segítünk az Ön számára megfelelő Építész, a Kivitelező csapat delegálásában és producerként veszünk részt a folyamatokban.

Elérés

Közönségünk egy részét az igényes magánszemélyek, lakás és ház tulajdonosok alkotják és akik a design és funkció hétköznapi hatásait inspirációként élik meg.

Továbbá közönségünket a tervezési és építőipari szakemberek alkotják. Építészek, belsőépítészek, ipari formatervezők, építők, kereskedők, művészek, kreatívok, fotósok és videósok egyaránt vonzódnak az Építechture folyamatosan magas színvonalú tartalmaiért, és platformjainkra támaszkodnak, hogy értesüljenek az iparági hírekről.

Havi elérési mutató

1 +

5,320+

Instagram követők

74,220+

Instagram össz videó nézettség

16,900+

Instagram havi elérés

1000+

Facebook oldal követők

600+

Facebook csoport tagok

19,320+

Facebook havi elérés

17,900+

Youtube feliratkozók

60,564+

Havi átlagos megtekintések

62,800+

Youtube havi elérés

3,970+

Tiktok követők

48,100+

Tiktok kedvelések

14.000+

Tiktok havi elérés

Visszajelzések

Építészet

“Working with The Local Project has been both an effortless and enjoyable process. There has been such a broad reach to targeted and preferred client groups through the exposure gained from digital, print and video production. The recognition of our project has also been quite overwhelming.”

Nick Lukas
Director & Co-Founder, Architecton
Kerámikus

“After my project, Gordon’s Bay House, was featured on The Local Project across its channels, the client (my brother in law, an investment banker) received an incredible amount of feedback from within his network, friends and fellow finance professionals, who seem to make up a large part of The Local Project audience.”

Davina Bester
Director, Milieu Creative
Designer

“The Local Project provides my clients with a powerful opportunity to elevate the experience of their spaces, process and values. Throughout their platforms, we have access to a large but well qualified community of potential clients, collaborators and advocates – it is second to none in its space for its effectiveness in supporting our clients strategic goals for growth and meaningful recognition.”

Elle McCarthy
Director, DEFINE Consulting
Dekoratőr

“Since The Local Project featured our company across their digital channels, I’ve seen a flood of direct inquiries that I can trace back to engagement with or exposure to our Profile.”

Elliot McLaren
Director, Ruum

Általános elérhetőségek

CÍM

Budapest,
Szépvölgyi út 52, 1025

TELEFONSZÁM

(+36) 30 597 5340

e-mail

hello@epitechture.hu

Közös projektet
indítanál?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
©2023 ÉPÍTECHTURE