A PIKKELY Műhely csempe manufaktúra

A PIKKELY Műhely csempe manufaktúra története 6 évvel ezelőtt kezdődött. Gyakorlatilag az elhivatottságon és szaktudáson kívül semmi nem volt meg a most már működő manufaktúrából. Pár év tervezés és tőkeszerzés után, 2020 májusában végre elindult a PIKKELY Műhely. Az addig csak fejben és papíron létező formák egymás után valósultak meg a műhelyasztal gránitján.

Miért PIKKELY?

 A pikkelyek csodálatos páncéljai a körülöttünk lévő világnak. Megvédik, amit óvni kell, elrejtik azt, ami lágy vagy sérülékeny, és díszítik, amit megmutatni érdemes. Számtalan előfordulási formájával képes megannyi feladatot ellátni, és ahány formában létezik, annyi féle képpen idomul viselőjéhez. Számtalan alakjuk kimeríthetetlen mennyiségű inspirációt hordoz számunkra. A vízi és szárazföldi világ pikkelyein kívül geometrikus fal pikkelyeket is készítünk, amik a mértani és kristály világ szépségeit és szabályszerűségeit írják az otthonok falára.

Készletek is gyártotok?

Kérdezhetnéd, ha még nem ismersz minket.
Csempéink mellett a kezdetekkor még nem, de a folyamatos vevői igényeket meghallgatva fél éven belül elkezdtünk olyan apróságokat -vásárfiákat- készíteni, amivel könnyen bekerülhettünk a vásárlóink mindennapjaiba.
A kezdetekkor még nagyon szerteágazó, és formagazdag, de csak nagyon ritkán összeillő darabok születtek.
A megrendelések felfutása, a vásárlói visszajelzések, és a piaci igények folyamatos figyelembevételével jutott el szegedi manufaktúránk az itt bemutatott három jelentősen eltérő készlet típushoz, melyek a legtöbb vásárló igényét maradéktalanul kielégítik.