Valódi tűzélmény, Skandináv design

Kandallóval fűteni romantikusnak, de kissé idejétmúltnak tűnhet elsőre. Másodikra viszont egyáltalán nem, főleg ha a második pillantás az élvonalbeli skandináv esztétikát és innovációt felvonultató Vauni kandallókra esik. Szó szerint és képletesen is gondoskodik az otthon melegéről, mert a gondos formatervezésnek és a minőségi anyagválasztásnak köszönhetően még a fűtési szezonon kívül is jó érzés ránézni.

Vauni

Nem véletlen, hogy a minőségérzet úgy sugárzik a Vauniról, akár télen a hő: kézműves keretek között készül, minden anyaga összhangban van a tűz értékeivel, és környezetbarát módon, füstmentesen működik.

A Vauni a piacon fellelhető legbiztonságosabb megoldásokat alkalmazza: bioetanol égői funkció és biztonság szempontjából is egyedülállóak. Az égési folyamat teljesen tiszta, melynek során csak kis mennyiségű szén-dioxid és vízgőz keletkezik, akárcsak a kilélegzett levegőben. A tiszta égésnek és a keletkezett minimális párának köszönhetően az asztmával és allergiával küzdőknek sem kell lemondaniuk a valódi tűz élményéről.

Vauni

Nemcsak tiszta és biztonságos, de roppant hatékony is: a precíz mérnöki tervezésnek köszönhetően a keletkezett hő veszteség nélkül egyenesen a helyiségbe áramlik. Fűtőteljesítménye 2 kW, ami egyenértékű egy átlagos elektromos fűtőberendezés teljesítményével. Használata végtelenül egyszerű, nem igényel különösebb előkészületet, sem karbantartást: csupán az a dolgunk, hogy bioetanolt töltsünk a kandallóba, meggyújtsuk a tüzet, és szabályozzuk a láng nagyságát, és már élvezhetjük is a kandalló melegét és a valódi tűz természetes fényét.

Vauni

Nincs szükség kéményre sem. A Globe modellt a kompakt kialakításának köszönhetően bárhol elhelyezhetjük: akár egy kisebb alapterületű helyiségben is vagy éppen kivihetjük a teraszra; a Cupola modell pedig bármilyen szerkezetű falra egyszerűen telepíthető.

Prémium design

Ugyanakkor a Vauni nemcsak egy bioetanol kandalló, de prémium designtermék is, amely természetes módon vonzza a tekintetet. Egyedülálló formavilágának és az új, természet inspirálta színkollekciónak köszönhetően bármilyen stílusú enteriőrbe jól illeszkedik, és akkor is jó ránézni, ha nem ég benne a tűz.

Vauni

Minden Vauni termék egyedi, saját személyiséggel és különleges érzésvilággal rendelkezik. A klasszikus fekete-fehér mellett öt új, mai trendeknek megfelelő designszín közül választhatunk. A Globe modell alacsony és magas lábbal is rendelhető, az égő körüli betétek esetében pedig dönthetünk a kandalló saját színével megegyező acélbetét vagy a száz százalékban valódi betonból készült Mystic Graphite és Mystic Sand színű kivitel mellett. Ezek az anyagok tartósak is: a Globe acél- és a Cupola alumínium szerkezete kiállja az idő próbáját.

A Vauni megnyugtató, otthonosságot kölcsönző pulzáló fénye a minőségi időt teljessé teszi, tökéletes hangulatot teremt az otthonunk bármely helyiségében; alkalmazásának csupán a képzeletünk szabhat határt. Hosszú időre a társunkká válhat, még akkor is, ha költözésre szánjuk magunkat.

Vauni
Vauni
Fedezd fel az Építechture csapata által készített Cikkeket és Videókat.