Ez egy új építésű lakás, a nettó alapterülete 90 négyzetméter. Az alapvető igényük az volt ,hogy csak az látszódjon, amit épp használnak, ezért a minimál stílusjegyekkel játszottam. Az anyagvilágra a matt felületek, a természetes kőburkolatok és a tölgy jellemző. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy a házaspár esetében többféle stílust is össze kellett egyeztetni. Ebből fakadóan vannak olyan terek, ahol az egyiké, van, ahol a másiké dominál. A hölgy ízlésvilágára a bézses, meleg színek jellemzőek, míg az úrnak inkább a feketés szürke, antracit színek a kedvencei.”

Fürdőszoba © Molnár Dániel
Konyha, nappali © Molnár Dániel

“Az úgy nevezett férfi fürdőszobát azért hívom így, mert a színvilágon azért látszik a maszkulin oldal. Ami nekem különösen tetszik, az a különböző LED-világítások megjelenése. A másik fürdőszoba szintén a hálószobából nyílik, szépen kihangsúlyozza a strukturált burkolatot. A hálóba egy teljesen egyedi ágyat terveztem, ami egyfajta lebegő dizájnt kapott. A TV ebben a helyiségben képnek álcázza magát kikapcsolt funkcióban.”

Nappali © Molnár Dániel
Szoba © Molnár Dániel

“Egy másik érdekes megoldás a beépített kávépult. Ezt a konyhaszalonba közösen találtuk ki. A kandalló bár nem lát el fűtési funkciót, mégis mutatós. A kiegészítők kiválasztásánál a feng shuit kellett szem előtt tartanom. A kész lakás nekem finom eleganciát és egy minimál stílust sugároz. Ismét hűek maradtunk cégünk nevéhez: Pure Creative Designs.”

“A gyerekszobában egy galériát alakítottunk át. A lépcső alá tárolók kerültek. Egy extrémebb részlet a Mickey egér alakú ablak, ennek játékosságát megerősíti ez a Mickey egér fej, ami lenéz a korlát mögül.”

Konyha © Molnár Dániel
Fürdőszoba © Molnár Dániel
WC © Molnár Dániel
Folyosó © Molnár Dániel
Fedezd fel az Építechture csapata által készített Cikkeket és Videókat.