Fémipari funkcionalitásból műalkotás

A SUNEEL egy első generációs családi vállalkozás, ami már két éve működik, erre a mérföldkőre pedig több okból is büszke: nemcsak növekedett a cég, de egyedülálló módon alakította is a fémipari megmunkálás területét Magyarországon. 

Balatoni Hotel

Mérnöki tudás és a kreativitás egyesítése

A növekedésnek köszönhetően mára több a kezdeti családi vállalkozásnál: a SUNEEL csapatát mérnökök, formatervezők és fémipari szakemberek teszik teljessé, akik összehangolt munkával új és innovatív termékeket hoznak létre.

Szolgáltatásait és termékeit az építészet alapelve, a funkció hívja életre. A tervezői gondolatokat globális design szemlélettel ötvözik, majd szorosan a tervező irodával és generál kivitelezővel együttműködve hozzák létre. Az eredmény? Fémipari termékek, amelyek nemcsak funkcionálisak, de valódi műalkotásokká válnak a mindennapi életünk részeként.

Budapest II. kerületi családi ház
Budapest II. kerületi családi ház

Fémipar és a design találkozása

Designbútoraik a kérlelhetetlen kiválóságra törekvésből születnek, és szervesen illeszkednek a térbe, miközben a művészet és az inspiráló életmód jegyeit hordozzák magukban, megteremtve ezzel egy egyedi atmoszférát. 

Budapest II. kerületi családi ház
Budapest II. kerületi családi ház

Tervezéstől helyszíni telepítésig

Projektjeiket generál kivitelezésben is vállalják, így az ügyfeleknek nem kell több szereplővel egyeztetniük. Az anyagbeszerzéstől a tervezésen és gyártáson át egészen a helyszíni telepítésig, minden lépést elvégeznek. Ez nemcsak hatékonyabb folyamatot biztosít, de a kiváló minőségű végeredményért is szavatolja.

Budapest II. kerületi családi ház

Prototipizálás

A SUNEEL munkamódszerének egyik meghatározó pillére a prototipizálás. A sikerhez kulcsfontosságú már a tervezés fázisában a látványtervek mellé kézzelfoghatóvá tenni a még csak gondolatokban létező megoldásokat. Nem csupán azért fontos ez a lépés, hogy kiderüljön, a termék megvalósítható-e a gyakorlatban, gyártható-e, megfelel-e a statikai elvárásoknak, hanem azért is, hogy az ügyfelek számára is valóban átélhetővé tegyék az addig még csak látványterven létező terméket.

Siófok – Reed Hotel

Reed Hotel – Siófok

Jövő

Az elmúlt két évben elért sikerek és elégedett ügyfelek a SUNEEL számára további lendületet adnak a jövőbe. A magas szintű mérnöki tudás, a design iránti elkötelezettség, és a generál kivitelezésben rejlő hatékonyság garantálja, hogy a SUNEEL továbbra is innovatív és kreatív megoldásokat szállítson az egyedi fémipari megoldások terén.

Autószalon
Autószalon

A magas színvonalú, egyedi és lenyűgöző fémipari termékek létrehozása az elkövetkező években is deklarált törekvésük, emellett igyekeznek minél több tervezőnek és kivitelezőnek bebizonyítani, hogy a SUNEEL a legjobb épület design-partner.

Reed Hotel – Siófok
Reed Hotel – Siófok
Fedezd fel az Építechture csapata által készített Cikkeket és Videókat.