A hely, ahol az ajtó jóval több puszta berendezési tárgynál

Ha beltéri ajtó vagy kilincs beszerzése előtt állunk, magától értetődő választás az Ajtógyár / Kilincsgyár, és nem csak a cég lényegre törő neve miatt. Több mint huszonöt éve vannak jelen a piacon, ennyi idő alatt pedig számtalan projekt és nagyléptékű beruházás megvalósításával szereztek tapasztalatokat. Tevékenységük számtalan részletre kiterjed, nézzünk is meg közelebbről néhányat!

Ajtógyár / Kilincsgyár

Egyre népszerűbb a nyíló tapétaajtó, ami egy igazán egyszerű és kifinomult megoldás: a falsíkba záródó, tapétázható felületű „rejtett” ajtók tokborítása és profilzárói nem láthatók, és a falba épített alumínium tokszerkezet is kívülről láthatatlan. A beépítés után nincs kiemelkedő keret, az ajtó a fallal egy síkba kerül. Csak az ajtólap kontúrja látható, így amikor csukva van, maximálisan belesimul a környezetébe. És honnan kapta a nevét? Mivel az ajtólap előkészített felülete festhető, dekorozható, tapétázható, így valóban bármilyen környezetbe belesimulhat, és mindezt akár 37dB hanggátlással.

Ajtógyár / Kilincsgyár

Kedveltek a JAP termékek is. Aki csak egyetlen pillantást vet rájuk, azonnal tudja, miért. Az elegáns fémkeretbe foglalt üvegajtók (ahol az üveg festett is lehet) megragadják a tekintetet. Ugyanakkor nemcsak elegánsak, de praktikusak is, amennyiben nyíló/tolóajtó/síkba záródó kialakításuk is lehetséges.

Ajtógyár / Kilincsgyár
Ajtógyár / Kilincsgyár

Rendkívül népszerűek még a – főként helytakarékosság miatt választott – falban futó tolóajtók is, melyek igazán innovatív megoldásnak számítanak. Széles termékkínálatukban megtalálhatók az egy, illetve kétszárnyú, teleszkopikus vagy egyéb, speciális szerkezetek.

Ajtógyár / Kilincsgyár

Elképzelhető, hogy ennél is speciálisabb igényeink vannak – erre adnak választ az egyedi és a design ajtók. Az Ajtógyár – igény szerint – már a tervezésben is segít az alaprajzok, tervek alapján, figyelembe véve a méreteket, színeket, burkolatokat. Szakértői segítséget nyújtanak a kiszállításhoz és a beépítéshez is.

A kínálatban találhatunk szabvány beltéri ajtókat is, melyek a gyors elérhetőségükkel és egyszerű megjelenésükkel szolgálják a vevők igényeit. A verhetetlen árral rendelkező belső ajtókat számos felületben és méretben szállítják akár nagy projekt mennyiség esetén is, sőt a szolgáltatások között a beépítés is megtalálható.

Ajtógyár / Kilincsgyár

El is jutottunk egy újabb fontos részlethez: itt ugyanis nem egyszerűen sokféle ajtót és kilincset találunk, de számos szolgáltatást, azaz felhalmozott tapasztalatot, szakértelmet, továbbá rengetegféle kiegészítőt is. Az idei évtől egy új termékkörrel bővült a paletta: immáron bútorfogantyúkat is találunk a kínálatban.

„Nagyon fontos elmondani, hogy az óbudai áruházunkban mindez megtekinthető – mondta Németh Zoltán Gábor ügyvezető. – Különlegességünk, hogy az országban, sőt Európában is egyedülálló módon rengeteg márka számos terméke megtekinthető személyesen is: beltéri ajtóból 140-150, kilincsből mintegy 3500, de bútorfogantyúból is 1000 fölötti a darabszám, és ez folyamatosan bővül olyan különleges márkák bemutatásával, mint a Buster and Punch vagy a Viefe.”

Ajtógyár / Kilincsgyár
Ajtógyár / Kilincsgyár

Azért fontos ez, mert bár az immár 12 éves webáruházban hozzávetőleg 20 000 termék található, azért nem árt személyesen is meggyőződni mondjuk egy kilincs tapintásáról, anyagáról, színéről. „Nagyon sokszor szembesülünk azzal, hogy van már egy kinézett modell, de miután áruházunkba ellátogat a kedves vásárló, és személyesen is megtekinti, megfogja a kiválasztott terméket, lehet, hogy megváltozik a véleménye, és talál olyat, ami jobban tetszik neki” – teszi hozzá Németh Zoltán Gábor.

Ajtógyár / Kilincsgyár

Az Ajtógyár / Kilincsgyár a fizikai áruházak mellett két weboldalon is megtalálható. A kilincsgyar.hu webáruház országos szintű. A cég saját csomagoló üzemmel rendelkezik: a megrendelt termékeket ők csomagolják és küldik. Az ajtogyar.hu weboldal pedig a beltéri ajtók világát tárja fel, a szabvány mérettől a luxusig, és az említett szolgáltatásokig. Célcsoportjukban a lakosság mellett megtalálhatók a lakberendezők, a belsőépítészek, a tervezők és a kivitelező cégek is, akiket partner programokkal és egyedi kedvezményekkel csábítanak egy hosszútávú kapcsolatra.

Ajtógyár / Kilincsgyár
Fedezd fel az Építechture csapata által készített Cikkeket és Videókat.